Chef- en eigenaresse Michka verzorgt met aandacht al uw culinaire wensen. Na bijna 13 jaar als patissier- en zelfstandig kok in restaurants van Noord-Italië via midden Nederland tot in de Hoeksche Waard, deelt zij graag haar kennis en liefde voor de kookkunst met u.

 


dames van de kookstudio

De kookstudio werkt graag met enthousiaste zzp-ers en bevlogen ondernemers. Gastvrouwen Eefje (links) en Laura (rechts) verwelkomen jullie met een warme glimlach. Na vele jaren in de horeca (Eefje bij Villa Augustus in Dordrecht en Laura bij De Koningshoeve in Klaaswaal) schenken zij jullie met liefde een glas wijn in en ondersteunen ze tijdens de kookworkshop. Met alle enthousiasme en aandacht maken ook zij onderdeel uit van kookstudio Hoeksche Waard.

Regelmatig heeft de kookstudio gastkoks over de vloer die ook staan voor de beste smaak en kwaliteit. Leuk als extraatje tijdens de workshops of gewoon om heel veel van te leren. Slagers, patissiers en boeren uit de omgeving komen graag vertellen en hun kennis overdragen. Dus met een gastkok bij een kookworkshop weten jullie alles wat jullie nog niet wisten.