"Door koken met coachen te combineren kunnen we op een ontspannen wijze enorm veel aan het licht brengen".  Harriëtte van Rijssel coach/trainer van PictureYourselfAs, specialist in het oplossen van gedoe op de werkvloer.   http://pictureyourselfas.nl/

"Door koken met coachen te combineren kunnen we op een ontspannen wijze enorm veel aan het licht brengen".

Harriëtte van Rijssel coach/trainer van PictureYourselfAs, specialist in het oplossen van gedoe op de werkvloer. 

http://pictureyourselfas.nl/

Kook & CoACH

Hoe ideaal zou het zijn als jouw team functioneert als een goed geoliede machine? Als collegialiteit vanzelfsprekend is en er een fantastische werksfeer heerst? Als het werk zonder morren gedaan wordt en jouw team zich zelfs inzet voor meer?
Heb jij dat tiptop in orde? Niks meer aan doen! Maar denk je dat er meer uit jouw team te halen valt, of bespeur je al enige tijd dat de onderlinge dynamiek niet meer zo lekker is, dan kan deze kook & coachsessie jou helpen. 

Zodra je een aantal mensen bij elkaar zet, krijg je vroeg of laat wel wat wrijving of onenigheid. Meestal lost dit vanzelf op, maar soms blijven die irritaties en is de dynamiek in een team ineens
verstoord. Collega's beginnen te mopperen, er ontstaan eilandjes, de motivatie verdwijnt en de werksfeer daalt. Als dit langere tijd aanhoudt en de onderliggende problemen niet worden opgelost ontstaat de kans op ziekteverzuim of erger, uitval van mensen. 

Hoe goed je als manager of leidinggevende ook je best doet, soms heb je een frisse kijk van buitenaf nodig om de zaak weer vlot te trekken. Al is het maar omdat het lastig is met een open blik naar zaken te kijken als je er zelf middenin zit. In de kook & coach sessie gaan we aan de slag met het team in de kookstudio:
- wie neemt welke positie in
- hoe is de dynamiek van het team
- verandert de dynamiek wanneer de omgevingsfactoren veranderen?
- wat vertelt een verstoorde werksfeer over de rest van het bedrijf?

Uiteraard kunnen we ook specifieke wensen verwerken in de kook en coach sessie. Vooraf is er altijd een intake gesprek zodat wij, indien nodig, het programma daarop kunnen aanpassen.