Komen jullie koken?


Kookstudio Hoeksche Waard is gevestigd in Numansdorp en richt zich op kleinere groepen zodat de culinaire lat hoog gelegd kan worden.  Het aanbod varieert van klassieke internationale keukens zoals Frans, Italiaans, Spaans, Amerikaans, Aziatisch en Nederlands. Door de achtergrond van de producten waarmee wordt gekookt hoort de kookstudio in de Hoeksche Waard thuis.

Een kookworkshop is een heerlijke, ontspannen en leerzame middag of avond. De kookstudio verwelkomt zowel particuliere als zakelijk klanten. Denk aan teambuilding, personeelsuitje, borrels, proeverijen, feesten, vrijgezellenparty, verjaardag, trouwerij, afscheid, vergadering of catering.

Een kookworkshop verbindt en is een echte teambuilding.  Werken met je handen, met je neus boven een dampende pan, proeven van de gerechten: alle zintuigen worden geprikkeld. De groepsdynamiek (Wie speelt de baas? Wie drukt z’n snor? Wie bepaalt de smaken en opmaak) wordt onmiddellijk op een luchtige manier duidelijk. Hoe weet je welke smaken je kunt combineren? Welke kooktechnieken gebruik je hierbij? En wat moet ik doen als er iets mislukt?

Er is geen betere manier om samen uit te gaan, samen te werken en samen te genieten dan bij een heerlijke, zelfbereide maaltijd en een goed glas wijn onder begeleiding van een gepassioneerde chef. 


kookstudio hoeksche waard numansdorp

Hoe ziet een kookworkshop eruit? 

Het programma van een kookworkshop van 4 uur ziet er als volgt in grote lijnen uit:

-          Warm welkom in de kookstudio met bijzondere wijn, lokale bier of hippe frisdrank en huisgemaakte hapjes 

-          Introductie over de kookstudio en de koks, informatie over het menu en vragen/antwoorden

-          Kookworkshop tussen 1,5 en 2 uur

-          Dineren op de entresol ongeveer 1 tot 1,5 uur

-          Natafelen met koffie & thee


natafelen entresol kookstudio hoeksche waard