PARTNERS

Samen met lokale producenten, boeren en ondernemers werkt de kookstudio zo vers, seizoensgebonden en duurzaam mogelijk. Groentes komen van het eiland, tarwe en vis zo dichtbij mogelijk, vlees uit de slagerij in Strijen, brood van de bakker uit Numansdorp en wijnen van de importeur uit Mijnsheerenland.

De kookstudio werkt samen of wordt gesponsord door Siematic van den Berg keukens & kasten, Wusthof messen, Wesco international, Quooker, Soehnle, Circulon pannen, KitchenAid, Magimix, Moccamaster, Bussing Brood, Sligro Rotterdam, De Jong&Vader slager, Plus Blaak, Het Wijnkasteel, Karwei, Weiderund Vlees uit Westmaas, MeerWaard en Apollo kruiden. Prominenten keukenmerken in een moderne kookstudio komen samen.

kookstudio hoeksche waard map

NUMANSDORP

Kookstudio Hoeksche Waard is geopend sinds november 2017 in Numansdorp, hét zuidelijkste dorp van het eiland. Dichtbij uitvalswegen en dichtbij de akkers. In Numansdorp vind je cafés, hotels, winkels en recreatie. Bovendien is de haven op loopafstand van de hoofdstraat en sluit direct aan op het Hollands Diep en Haringvliet. Gratis parkeren voor de deur!

kookstudio voorkant