PARTNERS

Samen met lokale producenten, boeren en ondernemers wil de kookstudio zo vers en duurzaam mogelijk gaan werken. Groentes komen van het hele eiland, tarwe en vis uit Zeeland, vlees uit de slagerij in Strijen, brood van de bakker uit Numansdorp en wijnen van de importeur uit Mijnsheerenland. Zo vers en zo dichtbij direct van het land in de keuken. Vol smaak, eerlijk en puur.

Daarnaast werkt de kookstudio samen of wordt gesponsord door Siematic van den Berg keukens & kasten, Wusthof messen, Wesco international, Quooker, Soehnle, Circulon pannen, KitchenAid, Magimix, Moccamaster, Bussing Brood, Sligro Rotterdam, De Jong&Vader slager, Plus Blaak, Karwei en Apollo kruiden. Prominenten keukenmerken in een moderne kookstudio komen samen. De kookworkshop kan beginnen! Via MeerWaard worden diverse arrangementen samengesteld om een uitje helemaal compleet te maken!

alleen hoeksche waard.jpg

NUMANSDORP

Kookstudio Hoeksche Waard is geopend sinds november 2017 in Numansdorp, hét zuidelijkste dorp van het eiland. Dichtbij uitvalswegen en dichtbij de akkers. In Numansdorp vind je cafés, hotels, winkels, recreatie en ook de VVV. Bovendien is de haven op loopafstand van de hoofdstraat en sluit direct aan op het Hollands Diep en Haringvliet. Gratis parkeren voor de deur!


Kookstudio Hoeksche Waard is gevestigd in Numansdorp en richt zich op kleinere groepen zodat de culinaire lat hoog gelegd kan worden.  Het aanbod varieert van klassieke internationale keukens zoals Frans, Italiaans, Spaans, Amerikaans, Aziatisch en Nederlands. Door de achtergrond van de producten waarmee wordt gekookt hoort de kookstudio in de Hoeksche Waard thuis.

Een kookworkshop is een heerlijke, ontspannen en leerzame middag of avond. De kookstudio verwelkomt zowel particuliere als zakelijk klanten. Denk aan teambuilding, personeelsuitje, borrels, proeverijen, feesten, vrijgezellenparty, verjaardag, trouwerij, afscheid, vergadering of catering.


kookstudio hoekse waard voorkant.jpg