PARTNERS

Samen met lokale producenten, boeren en ondernemers wil de kookstudio zo vers en duurzaam mogelijk gaan werken. Groentes komen van het hele eiland, tarwe en vis zo dichtbij mogelijk, vlees uit de slagerij in Strijen, brood van de bakker uit Numansdorp en wijnen van de importeur uit Mijnsheerenland. Zo vers en zo dichtbij direct van het land in de keuken. Vol smaak, eerlijk en puur.

Daarnaast werkt de kookstudio samen of wordt gesponsord door Siematic van den Berg keukens & kasten, Wusthof messen, Wesco international, Quooker, Soehnle, Circulon pannen, KitchenAid, Magimix, Moccamaster, Bussing Brood, Sligro Rotterdam, De Jong&Vader slager, Plus Blaak, Het Wijnkasteel,  Karwei, Weiderund Vlees uit Westmaas en Apollo kruiden. Prominenten keukenmerken in een moderne kookstudio komen samen. De kookworkshop kan beginnen! Via MeerWaard & De Hoeksche Waard Pas worden diverse arrangementen samengesteld om een uitje helemaal compleet te maken!


kookstudio hoeksche waard

NUMANSDORP

Kookstudio Hoeksche Waard is geopend sinds november 2017 in Numansdorp, hét zuidelijkste dorp van het eiland. Dichtbij uitvalswegen en dichtbij de akkers. In Numansdorp vind je cafés, hotels, winkels en recreatie. Bovendien is de haven op loopafstand van de hoofdstraat en sluit direct aan op het Hollands Diep en Haringvliet. Gratis parkeren voor de deur!


kookstudio hoekse waard voorkant.jpg