Chef- en eigenaresse Michka verzorgt met aandacht al jullie culinaire wensen. Na bijna 13 jaar als patissier- en zelfstandig kok in restaurants van Noord-Italië via midden Nederland tot in de Hoeksche Waard, deelt zij graag haar kennis en liefde voor de kookkunst met u.


Laura.jpg

De kookstudio werkt graag met enthousiaste zzp-ers en bevlogen ondernemers. Gastvrouw en kok-assistent Laura van den Dool verwelkomt jullie met een warme glimlach. Na vele jaren in de zorgsector schenkt zij jullie met liefde een glas wijn in en ondersteunt ze tijdens de kookworkshop. Zij is bovendien specialist Ibiza tapas workshop. Met alle enthousiasme en aandacht maakt ook zij onderdeel uit van kookstudio Hoeksche Waard.

Regelmatig heeft de kookstudio gastkoks over de vloer die ook staan voor de beste smaak en kwaliteit. Leuk als extraatje tijdens de workshops of gewoon om heel veel van te leren. Slagers, patissiers en boeren uit de omgeving komen graag vertellen en hun kennis overdragen. Dus met een gastkok bij een kookworkshop weten jullie alles wat jullie nog niet wisten.