DE HERFST IS IN VOLLE GANG, ONS FAVORIETE SEIZOEN! Reden GENOEG om alle data op een rijtje te zetten voor de losse aanmeldingen:

15 november japans 75 euro (2 plekken vrij)

22 NOVEMBER OTTOLENGHI 75 EURO (6 PLEKKEN VRIJ)

6 DECEMBER KERSTMENU 3-gangen 75 euro (VOL)

VANAF JANUARI 2020 NIEUWE KOOKCURSUS BASIS + GEVORDERDEN (Data volgen)

Gezond 2019 groenten recept kookstudio healthy

HEEL GEZOND

Gezonder te willen koken? Wil je meer vegetarisch, koolhydraatarm en gezonder koken, maar waar begin je? Kookstudio Hoeksche Waard heeft diverse kookworkshops die je inspireren gezonder te koken.

PrijsAANPASSING 2019

Vanaf 1 januari 2019 verhoogt de overheid het btw-tarief op o.a. voedingsmiddelen van 6% naar 9%. Daarnaast zijn, door de aanhoudende droogte afgelopen zomer, de oogstomstandigheden en -opbrengsten niet optimaal geweest met als gevolg sterk stijgende prijzen van o.a. tarwe, suiker en bepaalde groenten. In combinatie met andere kostenstijgingen (met name de energieprijzen), is Kookstudio Hoeksche Waard genoodzaakt een prijsstijging door te voeren voor de kookworkshops en cateringdiensten met ingang van 1 januari 2019. Met deze aanpassing kunnen wij garanderen dat de kwaliteit van de producten, service en de kookworkshops op het niveau blijft zoals jullie dat van ons gewend zijn. Let's cook some rocking dishes in 2019!

NIEUW 6 x KOOKCURSUS

Vanaf 3 oktober 2018 start de kookstudio met een kookcursus die bestaat uit 6 avonden. Kijk in het tabblad KOOKCURSUS bovenaan voor meer informatie. Vanaf januari 2019 start de nieuwe 6-weekse kookcursus. Aanmelden kan al mail naar: info@kookstudiohoekschewaard.nl

Gemaakt in opdracht van de KVK.

KOOKSTUDIO HOEKSCHE WAARD FINALIST STARTERSPRIJS november 2017

ad november.jpg

AD OKTOBER 2017

AD oktober.jpg

AD Rotterdam 21 febRuari 2017

Michka Chel kok Hoeksche Waard cateraar