LOKALE KOOKWORKSHOP

PURE ingrediënten, hoog op smaak, volgens het seizoen

4,5 uur glimlachen, 4-gangen 125 euro p.p. all in

MOOIE CREATIEVE LAND TOT BORD GERECHTJES

Tijdens deze kookworkshop ga je aan de slag met verse, seizoensgebonden ingrediënten rechtstreeks van boeren en producenten uit de Hoeksche Waard en omgeving. Je leert niet alleen nieuwe kooktechnieken, maar ook de verhalen achter de boeren en producten kennen. Chef Michka is namelijk vaak op het land te vinden in gesprek met de boer op zoek naar nieuwe ingrediënten voor inspirerende verhalen achter haar gerechten.

Of je nu met collega’s, zakenrelaties of vrienden komt, deze workshop is de perfecte combinatie van teambuilding, inspiratie en smaakbeleving. In een ontspannen en sfeervolle setting bereiden jullie gezamenlijk een meergangen menu met seizoensgebonden ingrediënten van dat moment en uit de regio. Uiteraard onder begeleiding van chef Michka die van jullie als ware cheffies de keuken laat runnen.

Waarom deze workshop?

  • Authentieke streekproducten – proef pure ingrediënten uit de Hoeksche Waard

  • Teambuilding met smaak – werk samen en versterk de onderlinge band

  • Professionele begeleiding – leer van een gepassioneerde lokale chef

  • Culinaire inspiratie – ga naar huis met nieuw geleerde kooktechnieken en smaakcombinaties

  • Volledig verzorgd – alles wordt geregeld, van ingrediënten tot materialen

  • Populair - dit is onze meest populaire kookworkshop en velen gingen jullie al voor

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ervaar hoe gezellig én smaakvol seizoensgebonden koken kan zijn. Een beleving die je meeneemt naar huis!

Chef Michka heeft de afgelopen jaren naast het runnen van haar kookstudio, haar eerste kookboek geschreven, op bijzondere locaties diverse culinaire belevings pop-up diners georganiseerd en is sinds juli 2025 officieel Hoeksche Ambassadeur. Haar kookstudio is in de omgeving ondertussen een begrip.

Wat een heerlijke workshop hebben wij gehad. Wat een leuk mens is Michka. Ze laat je meteen welkom voelen en is een echte vakvrouw! Het leuke was dat er niks zomaar werd weggegooid. Zelfs de restjes groenten werden verwerkt tot een overheerlijke saus. In één woord: TOP!
— C. de Ridder