VOL

〰️

VOL 〰️

rauw & puur, verse volkoren pasta, seizoensingrediënten

PURE SICILIAANSE KEUKEN

Laat je meenemen naar het zonnige Sicilië, waar koken draait om passie, traditie en pure smaken. Tijdens deze workshop leer je van chef Michka, wiens kookkunsten sterk zijn beïnvloed door deze authentieke Italiaanse keuken. Wat een geweldig eiland is dit toch, wat een aardige mensen en bijzondere eenvoudige eetcultuur. Laat je verrassen en verwacht vooral eenvoud, smaak en een volle buik!

Geurige kruiden, lokale seizoensgroentes, oeroude granen, zelf gedraaide worst, zachte olijfolie, volkoren pasta, verse ricotta, geroosterde pistache, grote amandelen, sappige citrusvruchten en natuurlijk passie en amore.

Of je nu met collega’s, zakenrelaties of vrienden komt, deze workshop is de perfecte combinatie van teambuilding, inspiratie en smaakbeleving. In een ontspannen en sfeervolle setting bereiden jullie gezamenlijk een meergangen menu met seizoensgebonden ingrediënten van dat moment en uit de regio. Uiteraard onder begeleiding van chef Michka die van jullie als ware cheffies de keuken laat runnen.

Waarom deze workshop?

  • Authentieke Siciliaanse recepten – rechtstreeks van een Siciliaanse familie

  • Ambachtelijke kooktechnieken – leer de geheimen van oergranen, pasta en eenvoud

  • Italiaanse eenvoudige smaken – smaken en recepten die iedereen lekker vindt zonder poespas

  • Professionele begeleiding – persoonlijke tips van chef Michka

  • Culinaire inspiratie voor thuis – neem de smaken van Sicilië mee naar je eigen keuken

  • Populaire workshop – een van de meest geboekte met gewaardeerde ervaringen

Reserveer nu en laat je meevoeren naar het warme hart van Sicilië – zonder het vliegtuig te pakken. Een beleving die je meeneemt naar huis!

Chef Michka heeft de afgelopen jaren naast het runnen van haar kookstudio, haar eerste kookboek geschreven, op bijzondere locaties diverse culinaire belevings pop-up diners georganiseerd en is sinds officieel Hoeksche Ambassadeur. Haar kookstudio is in de omgeving ondertussen een begrip. In 2024 heeft zij een maand in Sicilië bij een bevriende chef en boer gewerkt en inspiratie opgedaan die ze graag met jullie deelt.

Datum: zaterdag 13 september 2025

  • Tijd: 16:00-20:00 uur

  • Beschikbaar: 14 plekken

  • Kosten: 115 euro per persoon

  • Inbegrepen: alle drankjes (fris/water/huissiroop/wijn/bier/alcoholvrij/koffie/thee) 

Door de betaling & reservering ga je akkoord met de algemene voorwaarden van de kookstudio. Bij annulering in minder dan 14 dagen vooraf de kookworkshop vindt geen restitutie plaats. Wel kun je iemand in jouw plaats sturen mocht je zelf onverwachts niet kunnen aanschuiven. Dit geldt ook voor cadeaubonnen.