VOL

〰️

VOL 〰️

Ondernemers/werkgevers opgelet!

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Thuis, op het werk of op straat kan er van alles gebeuren. Maar hoe moet je nu ook alweer handelen en hoe herken je bijvoorbeeld een tia, beroerte of hartstilstand? Hoe blus je ook alweer een beginnende brand en hoe verbind je een verbandje bij je collega of je kind? Hoe neem je contact op met 112?

Voor wie: verloopt je huidige BHV certificaat bijna en is deze niet ouder dan 18 maanden (uitloop van 6 maanden) dan is deze herhalingscursus dichtbij huis en met een klein groepje zeker iets voor jou (en ook voor je partner).

Voor diegene die nog nooit BHV hebben gevolgd is er een speciaal e-learning programma vooraf beschikbaar. Zodat je na deze online training toch mee kunt doen op maandag 1 mei a.s.

Programma met Henk Senneker (gecertificeerd BHV instructeur) :

Bedrijfsnoodorganisatie

Ontruimen

Brand

Levensreddende eerste hulp

AED gebruik

We zijn met een klein groepje en daarom is het mogelijk individuele vragen te stellen of onderdelen te oefenen die jij zelf echt belangrijk vindt. We doen deze cursus met minimaal 4 personen tot en met maximaal 10 personen.

Datum: 13 mei 2024

Tijd: 09:00 uur - 16:00 uur

Kosten: 215 euro per persoon exclusief btw

Inbegrepen: oefenmaterialen, officieel certificaat, drankjes (koffie/thee/water) en een lekkere lunch (broodje/salade/soep/fruit) van chef Michka.

Na deze cursus ontvang je een officieel certificaat en deze is weer een jaar en 3 maanden geldig.