NIEUWSTE CURSUS!

〰️

NIEUWSTE CURSUS! 〰️

Masterclass pizza

DIRECT NAPOLETAANS deeg

Afbakken en diverse toppings

Onmisbare kennis voor de pizza thuisbakker!

Pizza is en blijft populair. Thuis pizza bakken is super leuk, lekker en iedereen kan meedoen.

Maar…. en nu komt het… Hoe maak je nu je ideale échte Italiaanse pizzadeeg? Zonder pakjes of zakjes. Maar wel een zelfgemaakt deeg dat een of meerdere dagen moet fermenteren. Deeg dat niet plakt of keihard wordt en wel goed rijst?

Chef Michka volgde een cursus bij de Italiaanse deeg chef Simione Chiappini om jou de beste kennis over te dragen.

Tijdens deze masterclass leer je:

  • techniek : wat is een direct deeg en wat is een indirect deeg? Maak je een voordeeg zoals biga of poolish?

  • theorie: Welke bloem of meel gebruik je? Wat is de hydratatie?

    stretchen: Hoe maak je de perfecte ronde pizza met de hand?

  • ingrediënten: Hoe kun je je pizza het beste beleggen? Leer de perfecte tomatensaus maken en de juiste hoeveelheid beleg doseren.

  • praktijk: Hoe gebruik je de pizzaoven? We hebben als eerste kookstudio in Nederland de beschikbaarheid over 2 Gozney ovens!

Datum: vrijdag 18 juli 2025

  • Tijd: 18:30-20:30

  • Beschikbaar 12 plekken

  • Kosten: 95 euro per persoon

  • Inbegrepen: alle drankjes (fris/water/huissiroop/wijn/bier/alcoholvrij) 

  • Boekje met receptuur en bloem voor thuis

Door de betaling & reservering ga je akkoord met de algemene voorwaarden van de kookstudio. Bij annulering in minder dan 14 dagen vooraf de kookworkshop vindt geen restitutie plaats. Wel kun je iemand in jouw plaats sturen mocht je zelf onverwachts niet kunnen aanschuiven. Dit geldt ook voor cadeaubonnen.