Gasterij de Gezusters en Chef Michka slaan hun handen ineen. Om de maand geven zij jouw een unieke gastronomische Hoeksche culinaire pop-up ervaring op een net zo uniek natuureiland Tiengemeten.
Deze beleving start in Zuid-Beijerland waar de pont op jullie ligt te wachten. Aan boord worden jullie verwelkomt door Anouk van De Gasterij de Gezusters en wordt er alvast wat lekkers geproefd. Eenmaal aangekomen op het eiland is er na een welkomstdrankje en hapje tijd voor een korte wandeling naar de pop-up locatie van chef-kok Michka.
Aan tafel neem je plaats voor een 4-gangen menu van land tot bord, in het seizoen als een culinaire rondreis door de Hoeksche Waard zoals chef Michka deze ervaart en waar zij haar inspiratie uithaalt. De wijntjes worden door de jongens van Baltazar geschonken.
Bemachtig je ticket
https://degezusterstiengemeten.nl/reserveer/
De Gasterij is kleinschalig en intiem van opzet. Er zijn daarom maar beperkte plaatsen te vergeven.
Is het je niet gelukt om jouw plekje te bemachtigen dan kunnen we jou op de reserve lijst plaatsen. Wij nemen dan contact met je op als er een plekje is vrijgekomen en brengen je op de hoogte als er een nieuw diner wordt gepland. Wij laten geen grote groepen toe.
Prijs:
130,- p.p
Incl: boot ticket retour, 4 gangen diner, amuses en wat lekkers op de pont, bijpassende dranken arrangement en een bijdrage voor het natuureiland.
Datum & tijden:
Vrijdag 14 en zaterdag 15 november
Heenreis: 18.00 uur de pont vertrekt (stipt op tijd) @nieuwendijk 1, Zuid Beijerland
Aankomst Tiengemeten 18.10 uur.
Diner: 18.30 - 21.30
Terugreis: 22.10 uur richting nieuwendijk Zuid Beijerland