NIEUWSTE CURSUS!
〰️
NIEUWSTE CURSUS! 〰️
Masterclass pizza toppings
van klassieke tomatensaus tot bianca
alles zelfgemaakt zonder pakjes en zakjes
Leer je eigen pizzasaus maken creëer je eigen signatuur pizza!
Margaritha, marinara, Parmezan, caprese. Allemaal wereldberoemde pizza’s maar wat is het verschil tussen deze toppings? Wat zijn regels, wat mag wel en wat is een NO GO?
Hoe maak je nu je ideale échte Italiaanse pizzasaus?
Hoeveel vulling gaat er eigenlijk op een pizza en wat gebeurd er als je te veel of te weinig gebruikt met je bodem? Welke ingrediënten kan ik combineren en welke niet?
Chef Michka volgde een cursus bij de Italiaanse deeg chef Simione Chiappini om jou de beste kennis over te dragen.
Tijdens deze masterclass leer je:
- techniek : hoe breng je een pizzasaus op smaak? 
- ingrediënten: welke topping heeft welke ingrediënten en waarom? 
- praktijk: hoeveel beleg doe je op je pizza? We hebben als eerste kookstudio in Nederland de beschikbaarheid over 2 Gozney ovens! 
Datum: zaterdag 11 oktober 2025
- Tijd: 17:30-19:30 (let op uurtje eerder dan gisteren) 
- Beschikbaar 12 plekken 
- Kosten: 95 euro per persoon 
- Inbegrepen: alle drankjes (fris/water/huissiroop/wijn/bier/alcoholvrij) en je eigengemaakte pizza om op te eten 
- Boekje met receptuur voor thuis 
Door de betaling & reservering ga je akkoord met de algemene voorwaarden van de kookstudio. Bij annulering in minder dan 14 dagen vooraf de kookworkshop vindt geen restitutie plaats. Wel kun je iemand in jouw plaats sturen mocht je zelf onverwachts niet kunnen aanschuiven. Dit geldt ook voor cadeaubonnen.
