NIEUWSTE CURSUS!

〰️

NIEUWSTE CURSUS! 〰️

Masterclass pizza toppings

van klassieke tomatensaus tot bianca

alles zelfgemaakt zonder pakjes en zakjes

Leer je eigen pizzasaus maken creëer je eigen signatuur pizza!

Pizza is en blijft populair. Thuis pizza bakken is super leuk, lekker en iedereen kan meedoen.

Maar…. en nu komt het… Hoe maak je nu je ideale échte Italiaanse pizzasaus? Wat zijn regels, wat mag wel en wat is een NO GO?

Hoeveel vulling gaat er eigenlijk op een pizza en wat gebeurd er als je te veel of te weinig gebruikt met je bodem? Welke ingrediënten kan ik combineren en welke niet?

Chef Michka volgde een cursus bij de Italiaanse deeg chef Simione Chiappini om jou de beste kennis over te dragen.

Tijdens deze masterclass leer je:

  • techniek : wat is een direct deeg en wat is een indirect deeg?

  • ingrediënten: Leer de perfecte tomatensaus en andere klassieke Italiaanse sauzen maken.

  • praktijk: Hoeveel beleg doe je op je pizza? We hebben als eerste kookstudio in Nederland de beschikbaarheid over 2 Gozney ovens!

Datum: zaterdag 11 oktober 2025

  • Tijd: 17:30-19:30 (let op uurtje eerder dan gisteren)

  • Beschikbaar 12 plekken

  • Kosten: 95 euro per persoon

  • Inbegrepen: alle drankjes (fris/water/huissiroop/wijn/bier/alcoholvrij) en je eigengemaakte pizza om op te eten

  • Boekje met receptuur voor thuis

Door de betaling & reservering ga je akkoord met de algemene voorwaarden van de kookstudio. Bij annulering in minder dan 14 dagen vooraf de kookworkshop vindt geen restitutie plaats. Wel kun je iemand in jouw plaats sturen mocht je zelf onverwachts niet kunnen aanschuiven. Dit geldt ook voor cadeaubonnen.