VETTE CURSUS!

〰️

VETTE CURSUS! 〰️

Masterclass pizza

DIRECT NAPOLETAANS deeg

Afbakken en leren vouwen

Onmisbare kennis voor de pizza thuisbakker!
Pizza is en blijft populair. Thuis pizza bakken is super leuk, lekker en iedereen kan meedoen.

Maar…. en nu komt het… Hoe maak je nu je ideale échte Italiaanse pizzadeeg? Zonder pakjes of zakjes. Maar wel een zelfgemaakt deeg dat een of meerdere dagen moet fermenteren. Deeg dat niet plakt of keihard wordt en wel goed rijst?

Heb je moeite met een ronde vorm vouwen of plakt je deeg steeds vast aan je pizza schep?

Chef Michka volgde een cursus bij de Italiaanse deeg chef Simione Chiappini om jou de beste kennis over te dragen.

Tijdens deze masterclass leer je:

  • techniek : wat is een direct deeg en wat is een indirect deeg?

  • theorie: Welke bloem of meel gebruik je? Wat is de hydratatie?

  • stretchen: Hoe maak je de perfecte ronde pizza met de hand?

  • ingrediënten: Hoe verdeel je de ingrediënten over je pizza?

  • praktijk: Hoe gebruik je de pizzaoven? We hebben als eerste kookstudio in Nederland de beschikbaarheid over 2 Gozney ovens!

Datum: vrijdag 10 oktober 2025

  • Tijd: 18:30-20:30

  • Beschikbaar 12 plekken

  • Kosten: 95 euro per persoon (de dag erna is de vervolg masterclass ook!)

  • Inbegrepen: alle drankjes (fris/water/huissiroop/wijn/bier/alcoholvrij) en je eigengemaakte pizza om op te eten en deeg voor mee naar huis

  • Boekje met receptuur en bloem voor thuis

Door de betaling & reservering ga je akkoord met de algemene voorwaarden van de kookstudio. Bij annulering in minder dan 14 dagen vooraf de kookworkshop vindt geen restitutie plaats. Wel kun je iemand in jouw plaats sturen mocht je zelf onverwachts niet kunnen aanschuiven. Dit geldt ook voor cadeaubonnen.